tillbaka | Cornelia Smrecki

Cornelia Smrecki

Annons

tillbaka

Hej nu är jag tillbaka efter en paus, var tvungen att ha en paus eftersom jag har haft så mycket i mina tankar och har inte haft någon lust alls! det var faktiskt jätte skönt & bara släppa och skita allt i “bloggvärlden” och faktiskt leva i det riktiga livet. Jag menar liksom, inte tänka varje dag på bloggen som vad man ska blogga om idag/framtiden, om man ska ta kort på de & de.. och det tar tid att fixa saker innan man gör ett inlägg! jag redigerar, klipper och klistrar ihop saker och kollar på modesidor vad man ska ha med i bloggen och inte. När jag bloggar så måste jag typ ha allt perfekt annars är jag inte nöjd. Jag måste ha rätt bildstorlek, bilderna får inte vara olika i bildstorlekarna så det ser slarvigt ut. jag kräver för mycket av mig själv när jag bloggar haha! texten får inte vara för stor eller för liten utan lagom och stilren men snygg! men nu ska jag försöka komma upp på topp igen och köra, fått så många meddelanden att ni saknar min uppdatering! so now bitches i’m back

IMG_4743

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats